0 st varor
Visa pris inkl exkl moms
0 st varor
Visa pris inkl exkl moms

Hit Indicator 36

Magnetospeed


3 200 kr

Visa pris inkl exkl moms


Antal


Unik träffindikator för stålmål som är tålig, vattentät och har mycket lång batteritid. Den fästes på baksidan av stålmålet och endast en genomskjutningsbar plastdel syns. Denna del är lätt att byta ut.

 

Vid träff i plåten blinkar plastdelen med ett skarpt rött sken, som syns på långt håll. Det är även möjligt att ställa in träffindikatorn att markera miss med gult sken. Detta hjälpmedel är oumbärligt om du skjuter mycket plåt på lite längre avstånd samtidigt som den hjälper till att höja nivån på träningen. När plingen från stålmålen dränks i motorljud eller skottlossning är "hit indicators" ovärderliga. Vi får rapporter om att de även fungerar utmärkt vid skjutning på linje där man inte hör sina egna träffar eller från helikopter och snöskoter, endast fantasin sätter gränser för vad man kan använda denna flexibla träffindikator till.

 

Vi säljer nu generation 2 av detta suveräna hjälpmedel. Den har en genomskjutningbar lins och tål mycket stryk. Det medföljer en extra lins som tål många skott innan den behöver bytas. I normalt svenskt klimat räcker batteriet i 6-12 mån vid normal användning om indikatorn sitter uppsatt dygnet runt, året runt. Ett vanligt batteri räcker till uppemot 5000 blinkningar. Indikatorn är programmerbar via en mobilapp där bland annat känslighet, ljusnivå, blinkfrekvens och blinklängd kan justeras.OBS! Myndighetskund
Myndighetsordrar läggs alltid direkt till Spalla Target Systems AB, inte till våra återförsäljare. Kontakta oss på telefon 070-359 83 63 eller e-mail info@spalla.se för mer information.