0 st varor
Visa pris inkl exkl moms
0 st varor
Visa pris inkl exkl moms

Ammunition

Spalla Target Systems


Ammunition är en av de viktigaste delarna i både jakten och skyttet. Olika vapen skjuter olika bra med olika typer av ammunition och olika jaktformer kräver också olika typer av ammunition. I vårt sortiment hittar du sannolikt Sveriges mest omfattande utbud av ammunition från ledande kvalitetsvarumärken som t.ex. Norma, RWS, GECO och Rottweil. Vi saluför även PMC och myndighetsrelaterad ammunition för kul- och hagelvapen.

 

OBS! Vi säljer ammunition för att bekämpa drönare.

 

Sortimentet täcker in ammunition för såväl kulvapen, hagelvapen, pistol/revolver, rimfire och luftvapen, liksom det naturligtvis även täcker in både jaktammunition, övningsammunition och sportammunition. Vår leverantör är med sina varumärken Norma, RWS, GECO och Rottweil också en av världens ledande producenter när det gäller blyfria alternativ inom ammunition.

 

2021, 2022 och 2023 var STS den handlare som sålde flest Rottweil Express i Sverige. 

 

Oavsett om du är tävlingsskytt i den yttersta världseliten, eller om du är fritidsjägare som ska ut på älgjaktspremiär, så vågar vi utlova att du hittar din favorit i vårt sortiment av ammunition. Välj bland klassiska jaktpatroner som t.ex. Norma Alaska, Norma Vulkan och Norma Oryx, eller toppmoderna patroner som t.ex. Norma Bondstrike, Norma Ecostrike eller RWS Evolution Green. Valet är ditt!


OBS! Myndighetskund
Myndighetsordrar läggs alltid direkt till Spalla Target Systems AB inte till våra återförsäljare. Kontakta oss på telefon 070-359 83 63 eller e-mail info@spalla.se för mer information.