0 st varor
Visa pris inkl exkl moms


Om Spalla Target Systems

STS – Spalla Target Systems grundades 2014. Företagsnamnet ”Spalla” är ett gammalt smeknamn på släkten och det kommer från en framgångsrik italiensk boxare som hade utseendemässiga likheter med min morfar.

 

De första stålmålen tillverkades 1999 innan försvarsmakten tog all tid. Sedan dess har skytte och skjutteknik haft ett stegrande intresse både civilt och militärt. Grunden i vår utveckling har hela tiden varit att lära oss mer om bakgrunden till en metod, ifrågasätta varför man gör på detta sätt för att sedan försöka utveckla och förbättra metoden. Detta har lett till att vi idag har unika målsystem, unika skjutteknikkurser och en bredd hos instruktörerna som är helt unik. Utöver våra duktiga instruktörer har jag personligen under drygt tio år utbildat prioriterade enheter från polis och militär i allt från skytte till dörrforcering.

 

STS säljer inte bara en pryl - vi säljer hårdvara och mjukvara av hög kvalitet noga utvalt och testat av professionella användare.

 

Företaget har idag samarbete med de bästa tillverkarna och handlarna i Sverige. Detta har gett oss ett brett kontaktnät vilket gör att vi hela tiden har koll på de ”senaste” prylarna och håller oss uppdaterade.

 

Varmt välkommen som kund hos oss!
Service som det var förr!

Oskar Andersson, grundare

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.